Publisert 01.11.18

I dag starter salget av Guriskogen Vest på Valby i Larvik Kommune. SALGSTRINN 1 består av 3 av totalt 15 nye eneboliger i rekke. Vi har valgt å gå for en spenstig og tidsriktig arkitektur fordi vi mener at det står godt til omgivelsene, og den litt sporty målgruppen vi ser for oss vil bo her.

Røft og værbestandig

Materialene vi har valgt er av gjennomgående solid kvalitet, og fasadeuttrykket blir røft og holdbart med en fasade som både tåler og ser ut som at den har vært ute mer enn en vinternatt. Målsettingen har vært å skape et arkitektonisk uttrykk som er bygget av værbestandige fasadematerialer som ikke til enhver tid må vedlikeholdes.

Passer for flere målgrupper

Området er sosialt og godt etablert, og passer for familier innenfor flere aldersgrupper – både med og uten barn. Nærheten til Valbyskogen inviterer til en sunn og aktiv livsstil med fine turområder like rundt hushjørnet, sommer som vinter – og det er kort avstand til fjorden og badeplasser om sommeren. Barnehager, skole, lekeplasser, fotballbane og offentlig transport finnes innenfor kort gangavstand – og kun få minutters kjøring unna ligger flere fornøyelsessenter, treningssenter, idrettshaller, dagligvarehandel og sentrum.

Illustrasjonsfoto av interiør stue Guriskogen Vest i Larvik
Illustrasjonsfoto av interiør Kjøkken Guriskogen Vest i Larvik

Solid kvalitet og moderne

Planløsningen er effektiv og tilrettelagt for flere formål, og den solide kvaliteten går igjen også inne. Vi har også valgt en miljøvennlig energiløsning med gulvvarme i flere rom, denne kan enkelt styres via web eller app, og den gir lavt energibruk og et godt inneklima. Det er mulighet for tre eller fire soverom, allrom, kontor eller gjesterom alt avhengig av behov – badene har moderne fliser i betonglook i hver etasje. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen i andre etasje blir boligens hjerte med ekstra høyde under taket og vindu i himling. Kjøkkendelen har en moderne hvit kjøkkenløsning fra Sigdal med benkeplate i betonglook og fullintegrerte hvitevarer.

Illustrasjonsfoto av terrasse Guriskogen Vest i Larvik

Boligene har hele tre fine uteplasser i form av en delvis overdekket altan ut fra stue- og kjøkkenløsning, en balkong ut fra hovedsoverommet og en delvis overdekket terrasse på bakkeplan. Det gjennomgående uttrykket inne er moderne og stilrent med et hint av minimalisme – vi har blant annet droppet taklister, innredningen på kjøkkenet og på badene er slette og hvite med enkle stålhåndtak, de innvendige dørene har en rettkantet fylling og på gulvene blir det lagt en-stavs eikeparkett. Boligene leveres fiks ferdige i lyse delikate ton-i-ton farger som harmonerer. For kjøpere som kommer tidlig inn i kjøpsprosessen vil det bli muligheter for å gjøre enkelte tilpasninger mot egen smak.

Prisgunstig løsning

Hver bolig er på om lag 122 kvadratmeter – og har carport, biloppstillingsplass og sportsbod i front. De får egen privat hage på begge sider av huset, mens resten av arealene på eiendommen blir fellesområde med blant annet en lekeplass.

Eneboligene i rekke inngår i et nyetablert borettslag som gir en prisgunstig løsning og en rimelig inngangsbillett for kjøpere. Vi har valgt en 40-60 løsning med et innskudd fra 1 500 000 til 1 740 000 kroner, og totalprisen er satt fra 3 750 000 til 4 350 000 hvor borettslagets fellesgjeld utgjør mellomlegget. Borettslaget er med i en sikringsordning som gjør at nedbetaling av fellesgjeld gjøres på en sikker og betryggende måte. Det gis også mulighet for individuell nedbetaling (IN-ordning) av fellesgjeld ved kjøpetidspunktet eller senere. Dette gir deg som andelseier mulighet til å betale ned deler av eller hele din andel av borettslagets fellesgjeld.

Vi ser for oss byggestart like over nyttår, men det avhenger av hvordan salget går. Første salgstrinn estimeres ferdigstilt til fellesferien.