Publisert 19.04.18

Sitter du på et område du ønsker å utvikle, eller kanskje en tomt du ønsker å selge til en utbygger? Vi i Malme Eiendomsutvikling er stadig på jakt etter nye attraktive områder for bolig- og fritidsboligutvikling på Østlandet.

Boligutvikling er en svært krevende prosess som mange ikke har kjennskap til. Som eiendomsutvikler og utbygger møter vi mange eiere av tomter som selv ikke ønsker eller har mulighet til å utvikle tomten selv. Vi har lang erfaring med å utvikle tomter til bolig- og fritidsboligformål, og vi har til enhver tid flere prosjekter gående. Det er ønskelig å komme i kontakt med grunneier tidligst mulig for å dele erfaringer og finne gode samarbeidsformer. Dersom grunneier har spesifikke ønsker om hvordan tomten skal utnyttes, tar vi disse med i utviklingprosessen og involverer gjerne grunneier underveis.

Har du en eiendom med utviklingsmuligheter som du ønsker å selge eller trenger hjelp til å utvikle, så ta kontakt. Vi vil veldig gjerne ta en prat med deg som vurderer denne muligheten. Vi kjøper både alene og sammen med andre eiendomsaktører som ønsker en engasjert samarbeidspartner.

Aktuelt? Ta kontakt med Kjell Åge for en hyggelig boligutviklings prat.

Mann tegner på områdeskisse
Mann tegner på områdeskisse