Historien - det er vi som er Malme

Malme Eiendomsutvikling AS utvikler og forvalter eiendommer på Sør-Østlandet. Vi tenker helhet i alt vi gjør, derfor er det er det viktig for oss å styre prosessene fra start til slutt. Vi plukker ut tomter med hjerte og utvikler hjem eller fritidsboliger med stor entusiasme.

Et hjem blir ikke et hjem hvis ikke alt henger sammen. Vi har jobbet med eiendom siden 1988 og for hvert år har vi lært og erfart. Alt tar vi med oss til beste for våre kunder.

Vi startet som H. Carlsen Eiendom, men vinteren 2018 fusjonerte vi inn Skagerak Eiendom, sammen ble vi Malme Eiendomsutvikling AS. Et navn som gjenspeiler kvalitet, kjernen, ryggraden eller essensen av nettopp det vi står for. I Malme bygger vi prosjekter som vi skal være stolte av i lang tid fremover, det krever kvalitet og det krever unike prosjekter.

Bilde av prospektet til Guriskogen Vest
Mann tegner på områdeskisse

Vår visjon

Vi skal bygge det lille ekstra gjennom smarte, moderne og unike boliger som det er godt å komme hjem til.

Malme - den beste kvaliteten

Det betyr mye for oss å være Malme og med navnet bærer vi et stort ansvar. For Malme har nemlig en spesiell betydning. Malme er kjernen i furutreet, den mørkeste delen inne i stammen og den delen som utgjør den beste trekvaliteten. De beste malmfuruene vokser i høytliggende strøk hvor de utvikler seg sakte gjennom mange år. Det er disse trærne som får en stor kjerne av Malme. Det sier vel sitt at de eldste trebygningene i Norge og trolig verden er bygget i Malmfuru. Materialet i Urnes stavkirke ble hugget på 1100-tallet og kirken står nærmest ubehandlet den dag i dag. Hos oss er vi opptatt av å leve opp til navnet vårt.

Nøkkelpersoner i Malme

Foto av Anne Sellevold Beck
Anne Sellevold Beck
Daglig leder
Foto av Thomas Beck
Thomas Beck
Styreleder / eier
Bilde av Ivar Eidsten Trondsen
Ivar Eidsten Trondsen
Prosjektleder

Ferdigstilte prosjekter