Publisert 19.05.18

Å kjøpe nytt hjem innebærer å ta mange og ofte vanskelige valg. Et av de kanskje mest spennende valgene du gjøre er å tilpasse boligen til din egen smak. Vi vet hvor viktig det er å sette sitt eget preg på hjemmet.

Alle våre «Malmehjem» leveres med gjennomtenkte og velkomponerte gode standard løsninger av god kvalitet – spesielt tilpasset boligens beliggenhet og arkitektur. Dette er også standardløsninger som er relativt nøytrale, og som bidrar til å gi våre kunder et helhetlig og smakfullt hjem – og som står godt til de fleste interiørstiler som nye eiere bringer med seg.

I tillegg vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger, innenfor gitte tidsfrister i kontrakten og mot tillegg i prisen. Tilvalg gjøres på eget møte med utbygger, eller den han utpeker. Tilvalgene må skje innenfor de alternativene som utbygger har i sin tilvalgsliste og fra selgers valgte leverandør.

 

Par velger materialer til kjøkken
Par velger materialer til kjøkken
Par velger ut materialer til huset
Par velger ut materialer til huset

Slik fungerer tilvalgs-/oppgraderingsprosessen

I forkant av byggeprosjektet blir registrerte interessenter invitert inn til et informasjonsmøte om prosjektet. Her blir standardløsningene i boligen nøye gjennomgått, og det blir gitt utfyllende informasjon rundt prosjektets tilvalgs- og oppgraderingsmuligheter. Vi anbefaler våre kjøpere å tenke nøye igjennom valgene i denne prosessen. Å kjøpe nytt hjem er en av de største beslutningene man tar – og det er viktig at det som møter deg på innsiden i ditt nye hjem samsvarer med egen smak.

Kjøpere som ønsker å gjøre endringer avtaler individuelle møter med vår prosjektleder hvor ønsker gjennomgås og muligheter sees på.

Lurer du på hva som er standard og hva som er tilvalg ved din boligdrøm? Ta kontakt eller se våre prosjekter for mer utdypende informasjon.

Voksent par skriver kontrakt
Voksent par skriver kontrakt