Guriskogen Vest

Drømmer du om et hjem med moderne formspråk og store vindusflater som gir spennende kontraster? Et hjem som har god plass til hele familien og kanskje i tillegg har rom for overnattingsgjester? Da kan vårt prosjekt Guriskogen Vest være en perfekt løsning for deg.

Boligfeltet vil bestå av 15 moderne eneboliger i rekke med dels lukket carport, parkeringsplass og sportsbod i front. Hver bolig er på 121,2 m2 og innehar i tillegg til fellesrommene 3-4 soverom, 2 bad og 2 boder.

Planløsningen er godt utnyttet og inndelt i egne barne- og voksensoner hvor besøkende kan underholdes helt uforstyrret mellom sonene.

Alle boligene i dette prosjektet er solgt!

Informasjon

Byggestart byggetrinn 2
Vår 2020 - Alle boliger er solgt!
Ferdigstillelse
6-20 md. etter byggestart
Innskudd fra
1 516 000,- til 1 580 000,- (+omkostninger)
Totalpris fra
3 790 000,- til 3 950 000,- (+omkostninger)

Visning

Megler: 
PrivatMegleren Larvik
Illustrasjonsfoto av interiør Kjøkken Guriskogen Vest i Larvik
Illustrasjonsfoto av interiør stue Guriskogen Vest i Larvik

Innbydende, luftig og spennende

Den romslige stue- og kjøkkenløsningen i toppetasjen har ekstra skrå takhøyde, og i himlingen slipper dagslyset og nattehimmelen inn gjennom et vindu. Dette gjør rommet innbydende, luftig og spennende – og gjør det til den perfekte plass for hyggelige sosiale sammenkomster innen familien eller med gode venner. Den tilknyttede kjøkkenløsningen gjør det enkelt å tilberede maten mens selskapet pågår, og inviterer også til kokkelering sammen.

Når våren og sommeren melder sin ankomst flyttes oppholdsrommene ut. Boligen har hele tre flotte uteplasser, så det vil garantert finnes en plass å nyte solen og de deilige varme sommerkveldene.

Illustrasjonsfoto av terrasse Guriskogen Vest i Larvik
Malme Eiendom Guriskogen Vest Interiørbilde av soverom og seng

Beliggenhet, eierform og parkering

Boligene ligger på Guriskogen og Valbyfeltet i Larvik kommune. Følg Tjøllingveien FV-303 på vei mot Tjølling. Ta til høyre inn på Valbyveien og følg denne ca. 700 meter. Ta så til høyre inn Sølvstråveien og følg denne til den møter Kulesteinveien på venstre side. Eiendommen ligger i Kulesteinveien, tredje tomt på venstre side.

Eneboligene i rekke er organisert som et privat borettslag som eies av de som bor der. Alle beboerne er andelseiere og har bruksrett til egen bolig samt rett til å bruke fellesarealene.

Hver bolig har egen overdekket og dels innebygget carport samt egen biloppstillingsplass i front. Det blir i tillegg etablert egen gjesteparkering på eiendommen som deles med de andre andelseierne.

Illustrasjonsfoto av Guriskogen vest Larvik

Boligene inneholder

1. etasje: Entré med trapp opp til 2. etasje, to soverom, allrom/soverom med utgang til dels overdekket uteplass på baksiden, bad/vaskerom, bod og bod/teknisk rom. Carport og utendørs sportsbod.

2. etasje: Åpen kjøkken-/stueløsning med utgang til dels overdekket altan på fremsiden, hoved soverom med tilknyttet bad og utgang til romslig balkong på baksiden.

Se plantegninger på dokumentsiden

Samarbeidspartnere