Rimelig og hyggelig hus i rekke

Drømmer du om et rimelig og hyggelig nytt hjem i Larvik? Da kan vårt prosjekt i Nordbyveien være en god løsning for deg.

Boligen består av fire moderne selveier hus i rekke med egen carport og sportsbod i front.

Husene passer perfekt for en liten familie i etableringsfasen, men også for dem som allerede er vel etablert – og som kanskje har fått andre behov.

Boligene er på 84,5 m2 til  85,9 m2 og innehar i tillegg til fellesrommene, 3 soverom og 2 bad.

Informasjon

Ferdigstillelse og salgsstart
Uke 37
Pris fra kr
2 750 000 (+omkostninger)

Visning

Megler: 
Ta kontakt med PrivatMegleren Larvik - ALLE SOLGT!
Illustrasjonsfoto av interiør stue Nordbyveien i Larvik
Illustrasjonsfoto eksteriør terrasse Nordbyveien i Larvik

Store vindusflater og god atmosfære

Det trivelige kjøkken- og stuerommet har store vindusflater som gir godt dagslys og en hyggelig atmosfære. Her ligger mulighetene til rette for å underholde familie og venner med selskapeligheter samtidig som at man tryller frem de mest fantastiske matretter i samme rom.

Når de kjølige dagene melder sin ankomst så er det ekstra koselig å krype opp i sofakroken, mens man fyrer godt i den moderne vedovnen som har fått en sentral pass i det trivelige rommet. Varme vår- og sommerdager kan nytes med en god bok eller i godt selskap på en av de to romslige terrassene, eller kanskje over et slag boccia med venner og hyggelige naboer på eiendommens fellesareal.

Illustrasjonsfoto av interiør kjøkken Nordbyveien i Larvik
Illustrasjonsfoto av interiør soverom Nordbyveien i Larvik

Beliggenhet, parkering og eierform

Boligene i rekke har sin adresse i Nordbyveien 9-11 som går nordover fra Nansetgata, på Torstvedt – Nordby boligområde i Larvik kommune. Hver boenhet får parkering i egen carport samt tilgang til felles gjesteparkering på eiendommen.

Boligene i rekke med tilhørende carport, utebod, romslig balkong i forkant og terrasse i bakkant blir seksjonert som selveier bolig. Tomten for øvrig blir et sameie mellom boligeierne.

Boligene inneholder

1. etasje: Entré med trapp opp til 2. etasje, ett soverom, bad/vaskerom og bod. Utenfor har boligen carport og utvendig bod.

2. etasje: Åpen kjøkken-/stueløsning med utgang til dels overbygget romslig balkong på fremsiden. Gang, ett bad og to soverom hvor hoved soverommet har utgang til terrasse på baksiden.

Se plantegninger på dokumentsiden.

Samarbeidspartnere