Er Nordbyveien 9-11 et prosjekt som kan passe for deg?

Meld din interesse i feltet til høyre for å holde deg oppdatert om prosjektet, eller ta gjerne kontakt med megler eller utbygger for en hyggelig boligprat. Vi ser frem til å høre fra deg!

Tom Erik Henriksen
Eiendomsmegler
Janne Rygge
Eiendomsmegler
Anne Sellevold Beck
Daglig leder

Kontaktskjema

  Ofte stilte spørsmål

  Kan jeg utføre deler av byggearbeidet selv?
  Vi og våre entreprenører har en felles målsetting om å levere prosjekter av høy kvalitet og med null feil. For å kunne oppfylle denne målsettingen er vi avhengige av at arbeidet utføres av kjente handverkere med riktig kompetanse i.h.t. definerte retningslinjer.

  Alle våre boliger leveres derfor nøkkelferdige. Dette også for at vi skal kunne stille garanti i.h.t. lovverket. Det gis dermed ikke mulighet til å utføre deler av byggearbeidet selv.
  Hvilke muligheter har jeg for å gjøre endringer?
  Alle våre «Malmehjem» leveres med gjennomtenkte og velkomponerte gode standard løsninger. I tillegg finnes det ved de fleste av våre boligprosjekter muligheter for å gjøre tilvalg eller oppgraderinger. Det kan for eksempel være mulig å oppgradere innredningen på kjøkkenet, badet eller garderoben, velge andre fliser i entréen eller på badet, eller annen parkett på gulvene.

  Ved slike boligprosjekter blir det arrangert tilvalgs- og oppgraderingsmøter hvor mulighetene gjennomgås og de ulike materialene besiktiges.

  Dette gjennomføres hos, og i samarbeide med, vår hovedleverandør av byggevarer Carlsen Fritzøe AS. På disse treffene vil bl.a. egne fagspesialister innenfor hvert tilvalgs-/oppgraderingsområde delta og hjelpe hver enkelt kunde med å finne sin egen idealløsning.
  Får jeg fradrag i pris hvis jeg ikke ønsker å få en vare levert?
  Priser på standard- og tilvalgsvarer er fremforhandlet i større kvantum fra våre faste leverandører.

  Dette medfører at innkjøpsprisen fra leverandører til entreprenør er gunstig. Avvik fra dette kan derfor gi vesentlig høyere innkjøpspris noe som påvirker hele prosjektet. Grunnet dette, samt for å kunne stille garanti i.h.t. lovverket, så gis det ikke mulighet til å gjøre egne endringer under byggeprosessen som ikke er i tråd med definerte tilvalgs-/oppgraderingsløsninger.
  Er det bindene å melde sin interesse?
  Nei, det er ikke bindende å melde sin interesse.

  Alt som skjer er at vi oppdaterer deg rundt prosjektet du har meldt din interesse for, samt at du får tilsendt materiell i.h.t. avkryssede ønsker. Du kan når som helst melde deg av igjen ved å sende oss en mail.