Søndersrød Hageby - på Helgeroas beste tomt

Noen anledninger dukker bare opp én gang i livet, og Søndersrød Hageby er en slik. På Helgeroas beste og mest sentrale tomt bygger vi nå et nytt og spennende boligfelt bestående av variert bebyggelse med både eneboliger i rekker og leiligheter i ulike størrelser.

Uttrykket blir moderne, med spennende arkitektur, god planløsning og store vindusflater som slipper lyset inn. Vår målsetting bak prosjektet er å skape et lunt og godt hjem, i et sentralt men likevel landlig og sjønært område. Et hjem det er enkelt og godt å bo i – i et sosialt og hyggelig miljø med kort avstand til det meste.

Informasjon

Salgsstart
Mars 2021 (trinn 2) 10 solgt. 22 solgt i trinn 1.
Byggestart
Mars 2021 (Trinn 2)
Ferdigstillelse
Begge byggetrinn er ferdigstilt.
I andre salgstrinn er det lagt ut 3 eneboliger og 22 leiligheter.
For visning, ta kontakt med Privatmegleren Larvik, tlf: 91242000
Illustrasjon Eksteriør Søndersrød Hageby
Illustrasjon Eksteriør Søndersrød Hageby i Helgeroa

Et moderne privat borettslag

Prosjektet består av totalt 10 moderne eneboliger fordelt på sammenhengende rekker av 2, 3 og 4 boliger – og 38 leiligheter i ulike størrelser fordelt på 5- og 6-manns boliger. Eneboligene i rekke med egen overbygget carport og biloppstillingsplass – og leilighetene med tilhørende garasje samt fellesområder rundt blir organisert som et privat borettslag. Det vil si et selskap som eies av de som bor der, og at alle beboerne er andelseiere av eiendommen med rett til å bruke fellesarealene – og selvfølgelig enerett til egen bolig.

Eiendommen ligger meget sentralt til på Helgeroas beste tomt med skole, idrettsanlegg, vakker natur og solkystens handelstun Søndersrødtunet kun en liten rusletur unna. Her ligger alt til rette for et enkelt og godt liv i et sosialt og hyggelig område bestående av en god blanding yngre og eldre beboere.

 

Samarbeidspartnere