Moderne eneboliger i rekke

Er du på jakt etter et nytt hjem, med moderne arkitektur, god planløsning og store vindusflater som slipper daglyset inn? Et lunt hjem i et sentralt men likevel landlig og sjønært område?

Da kan vårt eneboligprosjekt på Søndersrød Hageby være en ideell løsning for deg. Boligfeltet vil bestå av 10 moderne eneboliger i rekke med egen carport, bilppstillingsplass og sportsbod i front. Hver bolig er på drøye 146 m2 og innehar i tillegg til fellesrommene 3 soverom med stort walk-in garderoberom fra hovedsoverommet, 2 bad og 3 uteplasser. På toppen av boligen ligger det en flerfunksjonell loftstue dels omkranset av en stor takterrasse.

Alle eneboliger er nå solgt!

Informasjon

Salgsstart
Mars/April 2021 - ALLE ENEBOLIGER SOLGT!
Byggestart
2. kvartal, 2021 (trinn 2)
Ferdigstillelse
12 md etter byggestart
Innskudd fra
2 100 000,- + omkostninger
Totalpris fra
5 250 000,- + omkostninger
Scroll ned for å komme til vår boligvelger
Illustrasjonsfoto av en stor takterrasse i Søndersrød Hageby
Illustrasjonsfoto av interiør stue og kjøkken Søndersrød Hageby
Illustrasjonsfoto av interiør soverom Søndersrød Hageby
Illustrasjonsfoto av interiør stue og spisested Søndersrød Hageby
Bildene kan forstørres

Oversiktlig og funksjonelt

Det blir enkelt og godt å leve på Søndersrød Hageby. Planløsningen i eneboligene er funksjonell, og har fått en fin fordeling av private soner i form av soverom og bad i både første og andre etasje. Kjøkken- og stueløsningen er åpen, noe som gir mulighet for flere aktiviteter samtidig – og i toppetasjen ligger det en allsidig loftstue.

Boligen har tre flotte uteplasser å velge blant som sikrer sol hele dagen og utover kvelden. Her kan man nyte hyggelige sosiale stunder med familie og venner, eller bare slappe av med en god bok. På bakkeplan ligger det en trivelig terrasse med tilknytning til fellesareale, ut fra stuen i andre etasje finnes det en romslig balkong og ut fra loftstuen i tredje etasje strekker det seg en stor L-formet takterrasse. Herfra kan utsikten nytes med scener man aldri blir går lei av.

Dette er et hjem som egner seg både for barnefamilier med små barn eller ungdom i huset – men også for voksne par som ønsker en mer lettvint hverdag, og som har behov for mer plass enn hva en leilighet kan gi.

Illustrasjonsfoto eksteriør Søndersrød Hageby

Beliggenhet og eierform

Boligene vil få en sentral beliggenhet på Søndersrød i Helgeroa (Larvik Kommune). Følg Brunlanesveien/FV302 mot Helgeroa ca. 15 minutter fra Larvik. Ta så til venstre inn på Helgeroaveien/FV301 og følg denne ca. 50 meter til avkjøring inn mot Søndersrød Tunet, Berg Skole og Nesjar IF. Eiendommen ligger på høyre side ca. 30 m fra krysset – midt mellom Søndersrød Tunet og Berg skole.

Eneboligene i rekke vil bli organisert som et privat borettslag. Alle beboerne er andelseiere og har bruksrett til egen bolig samt rett til å bruke fellesarealene. I utformingen av fellesarealene blir det lagt vekt på gode ganglinjer med bl.a. en trivelig sti som strekker seg gjennom hele boligfeltet og bort til den populære møteplassen Søndersrød Tunet. Det blir også bygget en lekeplass på området, tilpasset barn i ulik alder.

Eneboligene inneholder

1. etasje: Entré/gang med trapp opp til 2. etasje, utgang til dels overdekket terrasse på bakkeplan, 1 bad/vaskerom, 1 innvendig bod, 2 soverom, 1 sportsbod med inngang fra utsiden og carport.

2. etasje: Kjøkken-/stuerom med trapp opp til 3. etasje, utgang til balkong, 1 bad, 1 soverom med walk-in garderoberom.

3. etasje: Loftstue og stor terrasse.

Plantegning finnes på dokumentsiden.

Det er også utviklet en egen løsning med 4 soverom. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Boligvelger eneboliger