Moderne leiligheter i 5- og 6-manns boliger

Drømmer du om en enklere hverdag i en innbydende, splitter ny leilighet? Et praktisk hjem med heis, i et sosialt og hyggelig bomiljø med kort avstand til det meste?

Da kan vårt leilighetsprosjekt på Søndersrød Hageby være nettopp det du ser etter. Boligfeltet vil bestå av 38 moderne leiligheter i 5- og 6-mannsboliger, alle med egen garasje. Leilighetenes størrelser og romfordeling vil variere. De får alle en hyggelig privat uteplass i form av romslig balkong, stor terrasse, eller terrasse på bakkeplan med tilknytning til fellesareal.

Livsfilosofien bak prosjektet er enkel. Det skal være et sted det er enkelt og godt å leve, i et miljø med godt naboskap, og kort avstand til det meste.

I første salgstrinn blir det lagt ut 16 leiligheter, og i andre salgstrinn blir det lagt ut 22 leiligheter.

Informasjon

Salgsstart trinn 1
Desember 2018 - 15 AV 16 SOLGT
Salgsstart trinn 2
Mars/April 2021 - 7 SOLGT
Byggestart
3. kvartal, 2019 (trinn 1) 2. kvartal, 2020 (trinn 2)
Ferdigstillelse
Begge byggetrinn er ferdigstilt.
Innskudd fra
1 340 000,-
Totalpris fra
3 350 000,-
Scroll ned for å komme til vår boligvelger
Illustrasjonsfoto av en takterrasse i Søndersrød Hageby
Illustrasjonsfoto av interiør kjøkken Søndersrød Hageby
Illustrasjonsfoto av interiør soverom Søndersrød Hageby
Illustrasjonsfoto av interiør spisested, kjøkken og stue Søndersrød Hageby
Bildene kan forstørres

Nyt livet og en enklere hverdag

Leilighetenes størrelser vil variere fra 64,9 til 115 m2 og vil ha tilgang til heis, samt egne frittliggende garasjer på eiendommen. Leilighetene har en godt gjennomarbeidet planløsning med lyse delikate rom og åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til balkong eller terrasse. Leilighetene i første etasje får terrasse på bakkeplan med direkte tilknytning til fellesareal. I andre og tredje etasje får leilighetene en romslig balkong, mens de store toppleilighetene i 5-manns boligene får store terrasser. Her kan man nyte den varmere årstiden i hyggelig selskap – eller helt avslappet med en god bok.

 

Illustrasjon av Søndersrød Hageby i Helgeroa

Beliggenhet og eierform

Leilighetene vil få en sentral beliggenhet på Søndersrød i Helgeroa (Larvik Kommune). Følg Brunlanesveien/FV302 mot Helgeroa ca. 15 minutter fra Larvik. Ta så til venstre inn på Helgeroaveien/FV301 og følg denne ca. 50 meter til avkjøring inn mot Søndersrød Tunet, Berg Skole og Nesjar IF. Eiendommen ligger på høyre side ca. 30 m fra krysset – midt mellom Søndersrød Tunet og Berg skole.

Leilighetene vil bli organisert som et privat borettslag. Alle beboerne er andelseiere og har bruksrett til egen bolig samt rett til å bruke fellesarealene. I utformingen av fellesarealene blir det lagt vekt på gode ganglinjer med bl.a. en trivelig sti som strekker seg gjennom hele boligfeltet og bort til den populære møteplassen Søndersrød Tunet. Det blir også bygget en moderne lekeplass på område, tilpasset barn i ulik alder.

Leilighetene inneholder

Leilighet 64,9: Entré/gang, åpent kjøkken-/stuerom, 2 soverom, 1 bad/vaskerom, 1 innvendig bod. Leilighetene i 1. etasje har terrasse på bakkeplan, mens leilighetene i 2. etasje har balkong. Garasje i frittliggende tilbygg.

Leilighet 72,7 m2: Entré/gang, åpent kjøkken-/stuerom, 2 soverom, 1 bad/vaskerom og 1 innvendig bod. Leilighetene i 1. etasje har terrasse på bakkeplan, mens leilighetene i 2. og 3. etasje har balkong. Garasje i frittliggende tilbygg.

Leilighet 80,2: Entré/gang, åpent kjøkken-/stuerom, 2 soverom, 1 bad/vaskerom, 1 gjestetoalett, 1 innvendig bod. Leilighetene i 1. etasje har terrasse på bakkeplan, mens leilighetene i 2. og 3. etasje har balkong. Garasje i frittliggende tilbygg.

Leilighet 81,8 m2: Entré/gang, åpent kjøkken-/stuerom, 2 soverom, 1 bad/vaskerom, 1 gjestetoalett, 1 innvendig bod. Leilighetene i 1. etasje har terrasse på bakkeplan, mens leilighetene i 2. etasje har balkong. Garasje i frittliggende tilbygg.

Toppleilighet 115 m2: Entré/gang, åpent kjøkken-/stuerom, 3 soverom (walk-in garderoberom i hoved soverommet), 1 bad, 1 bad/vaskerom, gang som binder gjestefløyen sammen, 1 innvendig bod, stor terrasse. Garasje i frittliggende tilbygg.

Se plantegninger på dokumentsiden

Boligvelger leiligheter